FITCHEN VLAANDERENSTRAAT

FITCHEN VLAANDERENSTRAAT Livraison à Domicile

order food online

Recentreview


4 stars out of 888 reviews
9 Sep 2021 at 10:39 The build your own bowl didn’t come with mango as requested :( Everything else was great
28 Aug 2021 at 22:51 porties zijn enorm klein geworden (ofwel verkeerde portie geleverd) vroeger had ik ruim voldoende met een grote portie. nu lijkt de grote portie wat vroeger de kleine was.. nog steeds lekker, maar niet voldoende om een grote honger te stillen. wel be
26 Aug 2021 at 14:13 Avocado Chick bowl Helaas zonder avocado en extra potje saus (vergeten?) Wel incl. zwart haar (bwauk) Extra mango was voldoende Extra cherrytomaatjes vond ik 1 tomaatje terug Duur potje als je uw avocado en uw extra's aan €0.99/stuk mist.
22 Aug 2021 at 19:01 I ordered buildyourown large without carbs, it was 1 portion meat, and around 11 portions of vegetables, the order came and it was a large bowl full of meat with 80% lean meat and very little vegetable, unhealthy & not worthy, not tasty and boring.
21 Aug 2021 at 0:16 Great as always
20 Aug 2021 at 21:28 Na lang wachten werden we gebeld dat er geen wraps meer in waren, dat het dus een bowl zou worden... geen probleem voor ons. Bij levering bleken er maar drie ingrediënten in de bowl... povertjes. Zonder verdere verontschuldigingen of uitleg. :-(
13 Aug 2021 at 12:30 Eten super lekker, as always! Snelle en vriendelijke levering, ook as always!
5 Aug 2021 at 18:20 Delivery was super Eten was lekker
15 Jul 2021 at 16:27 Deel van bestelling vergeten… Bezorger had vertraging doordat hij moest wachten aan winkel. Anders was het in orde en is het snel geleverd geweest.
10 Jul 2021 at 22:35 Had een bowl besteld en heb een wrap gekregen. Had tofu gevraagd omdat ik vegetarisch ben en heb kip gekregen. Heb mijn eten niet op kunnen eten. Levering was goed
4 Jul 2021 at 22:03 Food was amazing as usual fresh and tasty. Deliverer was shit, blaming me I wrote the adress wrong, which I didn't. Refusing to come to the door, although it was at my workplace. Phoning me to come outside. Realllllly